Dagactie: ontvang GRATIS VERLENGER bij besteding vanaf 20,-
CYBER WEEK: ontvang tot 50% korting & GRATIS BEWAARDOOSJE bij besteding vanaf 25,-
Sale! Ontvang 35% korting op geselecteerde artikelen!

Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Mondkapjeswinkel.nl en klant. Op de algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

1. Prijzen
1.1 De in het aanbod van producten of diensten genoemde prijzen zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW.
1.2 Prijzen en andere gegevens vermeld op de website en overige uitingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

2. Betaling
2.1 Betaling van een online bestelling verloopt door middel van een vooruitbetaling of met behulp van iDEAL.
2.2 Indien een betaling niet binnen 14 dagen na de besteldatum door Mondkapjeswinkel.nl is ontvangen, vervalt de bestelling.
2.3 De klant dient bij een vooruitbetaling ten allen tijde het exacte ordernummer te vermelden en bijbehorend correct bedrag over te maken. De klant blijft derhalve verantwoordelijk voor alle extra kosten die voortvloeien bij een onjuiste of onvolledige betaling(en)/ gegevens.

3. Verzending & Levering
3.1 Mondkapjeswinkel.nl streeft ernaar een bestelling zo snel mogelijk na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres.
3.2 Mondkapjeswinkel.nl zal wanneer een bestelling niet binnen 5 werkdagen wordt verzonden dit onmiddellijk per e-mail, post of SMS meedelen.
3.3 De uiterlijke leveringstermijn bedraagt 30 dagen. Overschrijding van de leveringstermijn geeft recht op annulering van de bestelling. Ontvangen betalingen worden zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen terugbetaald.
3.4 De klant dient bij overschrijding van de leveringstermijn binnen 29 dagen schriftelijk of per e-mail kenbaar te maken van het recht op annulering gebruik te willen maken. Dit geldt alleen als er is betaald en door Mondkapjeswinkel.nl onverhoopt niet is geleverd.
3.5 Alle genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten, mits anders vermeldt.
3.6 Mondkapjeswinkel.nl levert momenteel alleen in Nederland.
3.7 Bestellingen worden verzonden via PostNL.

4. Herroeping, Annulering, Retournering & Wijziging
4.1 Bij de aankoop van producten heeft de klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
4.2 Op artikelen met een persoonlijke karakter komt het recht tot annulering, retournering en wijziging te vervallen.
4.3 Voor mondkapjes/mondmaskers/stofmaskers komt in verband met hygiënische en gezondheidsrisico’s het recht tot retournering en wijziging te vervallen. Herroepen is alleen mogelijk wanneer de producten nog niet verzonden zijn.
4.4 Wanneer de klant de overeenkomst wenst de ontbinden dient deze Mondkapjeswinkel.nl hiervan op de hoogte te stellen d.m.v. een email of brief, alvorens de artikelen te retourneren.
4.5 Tijdens de termijn van 14 dagen zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte instructies. Wanneer verzegeling van een product is verbroken dan is retourneren niet mogelijk.
4.6 Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor zijn rekening.
4.7 Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
4.8 Ongefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.

5. Aansprakelijkheid
5.1 Mondkapjeswinkel.nl is niet aansprakelijk voor enige schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door haar geleverde artikelen.
5.2 Mondkapjeswinkel.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van een bestelling.
5.3 Mondkapjeswinkel.nl is niet aansprakelijk voor typefouten of onjuistheden in de opgegeven order.
5.4 Foutieve leveringen gemaakt door Mondkapjeswinkel.nlj worden direct hersteld op kosten van Mondkapjeswinkel.nl.

6. Garantie & Service
6.1 In geval van een klacht dient de koper zich te wenden tot Mondkapjeswinkel.nl.
6.2 Op alle producten geldt 1 jaar garantie (bij normaal gebruik), tenzij anders vermeldt.
6.3 Een bestelling dient na ontvangst goed te worden gecontroleerd. Wanneer een bestelling niet aan de verwachtingen voldoet die redelijkerwijs en op basis van de door Mondkapjeswinkel.nl verstrekte informatie te stellen zijn aan het artikel, dan dient dit binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling kenbaar te worden gemaakt per e-mail of post. Mondkapjeswinkel.nl zal trachten de klacht zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen, op te lossen.
6.4 Alle correspondentie dient te verlopen onder vermelding van het ordernummer.

7. Privacy
7.1 Mondkapjeswinkel.nl behandelt persoonsgegevens met de uiterste zorgvuldigheid en zal deze nooit aan derden aanbieden.
7.2 Betalingen via iDeal worden via een beveiligde verbinding afgehandeld, waardoor de privacy is gewaarborgd.
7.3 Persoonsgegevens worden, indien akkoord, opgenomen in een verzendlijst, die is samengesteld om in de toekomst een nieuw aanbod te doen. Indien geen prijs meer gesteld wordt op een dergelijk aanbod dan is het te allen tijde mogelijk deze optie af te melden via de klantgegevens op de website. De gegevens worden dan onmiddellijk van de verzendlijst verwijderd.
(Zie ook: ‘Privacy Statement’ voor ons privacy beleid)

8. Website
8.1 Mondkapjeswinkel.nl streeft ernaar e-mails en berichten die via het contactformulier worden verstuurd binnen 48 uur te beantwoorden. Dit is echter geen garantie.
8.2 Alle foto’s van producten of modellen op de website staan onder het copyright van Mondkapjeswinkel.nl. Vermenigvuldiging, kopie of andere vormen van verspreiding is verboden.
8.3 Op de website van Mondkapjeswinkel.nl is het mogelijk om te reageren op berichten. Mondkapjeswinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten. Mondkapjeswinkel.nl behoud zich het recht voor om reeds geplaatste berichten te verwijderen.
8.4 Op de website van Mondkapjeswinkel.nl is het mogelijk om berichten via diensten van derden te plaatsen. Mondkapjeswinkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.

Contactinformatie
Mondkapjeswinkel B.V.
E-mail: info[@]mondkapjeswinkel.nl
Tel: (+31)85-1306400
www.mondkapjeswinkel.nl
KvK: 78248752